Ramai orang berniaga nak buat duit tapi lagi ramai berniaga dan RUGI kerana terpaksa buat marketing dengan kos tinggi tapi salesnya TAK ADA.

Mentor Usahawan Nombor 1 Asia akan kongsi dengan anda bagaimana ramai anak didiknya buat sales hingga mencecah jutaan ringgit setahun dengan marketing tanpa kos atau kos yang minima.

Peniaga sepatutnya buat marketing dan dapat sales yang berganda-ganda tinggi. Ini tidak, ramai yang buat marketing berbayar, dengan kos tinggi, boost sana, boost sini, iklan sana sini…tapi hasilnya seciput je…

Ramai orang berniaga nak buat duit tapi lagi ramai berniaga dan RUGI kerana terpaksa buat marketing dengan kos tinggi tapi salesnya TAK ADA.

Mentor Usahawan Nombor 1 Asia akan kongsi dengan anda bagaimana ramai anak didiknya buat sales hingga mencecah jutaan ringgit setahun dengan marketing tanpa kos atau kos yang minima.

Peniaga sepatutnya buat marketing dan dapat sales yang berganda-ganda tinggi. Ini tidak, ramai yang buat marketing berbayar, dengan kos tinggi, boost sana, boost sini, iklan sana sini… tapi hasilnya seciput je…

PROGRAM ZERO KOS MARKETING

PROGRAM ZERO KOS MARKETING

Zero Kos Marketing (ZKM) adalah satu program yang dicipta khas untuk bantu anda dari buat ‘boost bodoh’ atau iklan yang merugikan bila anda terpaksa keluarkan kos yang tinggi tapi tak mendatangkan hasil jualan yang diinginkan, menyebabkan keuntungan sangat sikit (jika ada) atau yang paling teruk terus RUGI berbulan-bulan lamanya.

96% usahawan hanya pandai berniaga tapi tak buat marketing. Berniaga tapi tak buat marketing itu maknanya nak bunuh diri sendiri – baiklah pergi kerja. Bila anda berniaga, anda perlu buat sehabis baik. Sebab inilah sumber pendapatan anda. 

Zero Kos Marketing (ZKM) adalah satu program yang dicipta khas untuk bantu anda dari buat ‘boost bodoh’ atau iklan yang merugikan bila anda terpaksa keluarkan kos yang tinggi tapi tak mendatangkan hasil jualan yang diinginkan, menyebabkan keuntungan sangat sikit (jika ada) atau yang paling teruk terus RUGI berbulan-bulan lamanya.

96% usahawan hanya pandai berniaga tapi tak buat marketing. Berniaga tapi tak buat marketing itu maknanya nak bunuh diri sendiri – baiklah pergi kerja. Bila anda berniaga, anda perlu buat sehabis baik. Sebab inilah sumber pendapatan anda. 

Malangnya, ramai peniaga hadapi masalah ini

Tak buat marketing sebab tak ada budget atau tak cukup modal - hasilnya bisnes tak
naik-naik.

Buat marketing tapi hasilnya sangat sikit. Untung kecil sebab anda terpaksa keluarkan budget besar hanya untuk marketing.

Keluarkan budget untuk marketing, dan rasa dah bagus dah. Tengok-tengok, pesaing pun buat marketing yang sama, dan lagi hebat sebab dia ada budget lagi tinggi.

Tak buat marketing langsung sebab tak ada ilmu marketing langsung. Buat marketing pun ikut-ikut kawan. Bila cara berniaga dengan cara salah yang tak terbukti berhasil, memang sakit nak dapatkan jualan yang tinggi.

Kami ada sesuatu yang menarik dan PERCUMA untuk anda. Tapi sebelum tu kami nak anda tahu.

Kami ada sesuatu yang menarik dan PERCUMA untuk anda. Tapi sebelum tu kami nak anda tahu.

What if, jika anda ada ilmu tentang bagaimana nak buat marketing tanpa kos yang terbukti boleh bantu anda tingkatkan sales minima 3 kali ganda.

Bagaimana agaknya akan jadi kepada bisnes anda bila anda tahu apa formula nak buat
iklan yang berkesan, jika dibuat secara konsisten akan membantu anda dapatkan‘raving fan’.

Berapa kos bisnes yang boleh kurangkan dan untung yang anda akan dapat sekiranya
anda tahu bagaimana nak buat marketing yang tak perlukan anda keluarkan kos.

Agak-agak anda, berapa banyak follower dan jumlah peningkatan yang anda akan dapat bila anda tahu teknik marketing yang boleh bantu tarik mereka menjadi follower anda hanya dengan klik satu butang sahaja, dan ianya PERCUMA.

Kami lancarkan satu program yang bakal membantu anda para
usahawan / founder / peniaga / business partner yang mahu lonjakkan sales anda minima 3 kali ganda dengan teknik Zero Kos Marketing.

 

Kami lancarkan satu program yang bakal membantu anda para
usahawan / founder / peniaga / business partner yang mahu lonjakkan sales anda minima 3 kali ganda dengan teknik Zero Kos Marketing.

 

Tak percaya kami boleh bantu? Dengar apa yang mereka katakan mengenai program kami.

Tak percaya kami boleh bantu? Dengar apa yang mereka katakan mengenai program kami.

Usahawan yang pernah hadir

[logocarousel id=”572″]

DR. AZIZAN OSMAN – MENTOR USAHAWAN #1 ASIA

Dr Azizan Osman adalah antara 100 Usahawan Paling Berpengaruh 2017 di Malaysia , yang diiktiraf oleh ICG (International Coach Guild) sebagai jurulatih perniagaan dan pemasaran bertaraf dunia, Jurulatih Kepimpinan Eksekutif yang diiktiraf oleh Berkeley Executive Coaching Institute, Berkeley University, Amerika Syarikat dan beliau juga menguruskan portfolio kumpulan usahawan perusahaan kecil & sederhana dengan pertumbuhan tahunan lebih RM1 bilion.

Dr Azizan Osman adalah antara 100 Usahawan Paling Berpengaruh di Malaysia, yang diiktiraf oleh ICG (International Coach Guild) sebagai jurulatih perniagaan dan pemasaran bertaraf dunia, Jurulatih Kepimpinan Eksekutif yang diiktiraf oleh Berkeley Executive Coaching Institute, Berkeley University, Amerika Syarikat dan beliau juga menguruskan portfolio kumpulan usahawan perusahaan kecil & sederhana dengan pertumbuhan tahunan lebih RM1 bilion. 

Perjalanan beliau sebagai jurulatih bertaraf dunia bermula selepas beliau meninggalkan kerjaya pertamanya di firma broker dan stok niaga 20 tahun lalu. Beliau bermula sebagai seorang usahawan secara berperingkat dari kosong tapi gagal dan hampir bankrap selama 3 tahun pertama sehingga beliau menemui formula sendiri serta strategi kekayaan dan kejayaan yang telah menjadikan beliau jutawan pada usia 32 tahun.

Azizan telah dinobatkan sebagai salah seorang daripada 100 Usahawan Muda Paling Berpengaruh pada tahun 2017 (The 100 Most Influential Young Entrepreneurs 2017). Beliau juga diiktiraf sebagai jurulatih yang ke-2 di dunia dan yang pertama di Asia yang mendapat pengiktirafan dari ICG Australia sebagai jurulatih perniagaan dan pemasaran bertaraf dunia, Credentialed Master Coach.

Setelah melalui pelbagai liku kehidupan dan jatuh bangun, beliau berhasrat untuk membantu lebih ramai orang dan usahawan untuk mencapai kejayaan dalam masa yang singkat dengan strategi dan mentoring yang terbukti berkesan.

Antara selebriti yang pernah hadir ke program dan menjadi anak didik beliau adalah Dato Seri Vida, Dato Afdlin Shauki, Che’ Ta @ Rozita Che Wan, Zain Saidin, Fizo Omar, Erra Fazira, Ziela Jalil, Prof Muhaya, Ustaz Munif Hijjaz, Ustaz Asri Rabbani, Norman Hakim, Memei Suhaiza, Abby Abadi, Aeril Zafril, Wawa Zainal, Shuib Sepatu, Angah Maharaja Lawak dan ramai lagi influencers.

Beliau juga membantu dan membangunkan banyak jenama tempatan seperti Nurraysa, Das Abdul Global (DAG), Mood Republik, Eskayvie, Zapatos, Sugarscarf, Mood Republik, Andalusia Travel, Nurraysa Beauty, Dnars, Jus Hidayah Gold, Rempah Mak Siti, Ayam Bismi, Bihun Sufi dan lain lagi.

Berdasarkan pengalaman lebih 20 tahun dan kepakaran beliau dalam menguruskan kempen pemasaran untuk SME dan jenama gergasi serta syarikat multinasional, TM, Digi, Celcom, HSBC, Standard Chartered, beliau telah berjaya menerajui pembangunan usahawan Malaysia terutamanya bagi kaum bumiputra sejak 10 tahun yang lalu.

Beliau telah membimbing lebih 10,000 perniagaan dalam lebih 1,500 ceramah dan seminar di dalam dan di luar Malaysia. Buku antarabangsa pertamanya berjudul ‘Beat the Curve’ yang dikarang bersama Brian Tracy, tersenarai antara buku terlaris di Amazon pada tahun 2016. Selain itu, beliau adalah penulis untuk 10 judul buku perniagaan dan pemasaran di Malaysia.

Lebih daripada 40 juta viewers telah mendapat manfaat menerusi sesi latihan dalam talian dan perkongsian video secara percuma di laman Facebook beliau di Azizan Osman Official yang telah mencecah 1 juta Followers, menerusi Facebook Live Talk Show yang disiarkan secara mingguan dan juga di saluran YouTube dan Instagram Azizan Osman.

Beliau juga mempunyai akses kepada mentor-mentor beliau, multi-jutawan dan penasihat perniagaan bertaraf dunia seperti Richard Branson, Verne Harnish (Penasihat Billionaire), Robin Sharma, Tony Robbins, Brendon Burchard, Bob Proctor, Brian Tracy, Bill Walsh, Marshall Goldsmith, Mentor Pemasaran Dunia, Jay Abraham dan beliau dilatih secara persendirian oleh Jay Conrad Levinson, seorang genius di sebalik ‘Guerilla Marketing.’

Visi Dr Azizan Osman hari ini adalah:-

1. Untuk mengurangkan kadar kemiskinan di dunia

2. Meningkatkan pendapatan isi rumah kepada lebih RM200 ribu setahun

3. Mewujudkan legasi 100,000 jutawan pada tahun 2030

“KALAU TEKNIK MARKETING PERCUMA YANG ADA BANYAK NI ANDA TAK BUAT LAGI, JANGAN SIBUK NAK BUAT MARKETING BERBAYAR. – DR AZIZAN OSMAN

Kami jangkakan lebih dari 10,000 peserta akan hadir dan semuanya terdiri dari usahawan dan bakal usahawan yang serius nak tingkatkan jualan pada tahun 2019. Anda bagaimana?

Kami jangkakan lebih dari 10,000 peserta akan hadir dan semuanya terdiri dari usahawan dan bakal usahawan yang serius nak tingkatkan jualan pada tahun 2019. Anda bagaimana?

Setia city convention center

2-3 Februari 2019

Setia City Convention Center, Setia Alam

Jadilah 10,000 peserta pertama yang mendapatkan tawaran 10,000 TIKET PERCUMA dan jika anda jadi 1,000 orang pertama yang daftar dan hadir awal ketika program, kami berikan anda buku ZERO KOS MARKETING secara PERCUMA!

Jadilah 10,000 peserta pertama yang mendapatkan tawaran 10,000 TIKET PERCUMA dan jika anda jadi 1,000 orang pertama yang daftar dan hadir awal ketika program, kami berikan anda buku ZERO KOS MARKETING secara PERCUMA!

dapatkan segera sebelum tawaran tamat!

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Sebarang pertanyaan mengenai program Zero Kos Marketing ini boleh hubungi pegawai khidmat pelanggan kami di:

HOTLINE
1-300-88-2424

Wisma RichWorks, 75-79, Jalan Badminton 13/29,
40100 Shah Alam, Selangor.