dapatkan tiket promo 10x gandakan bisnes anda dengan serendah rm50

dapatkan tiket promo 10x gandakan bisnes anda dengan serendah rm50

Kuala Lumpur
Ahad, 31 Mac 2019
8.00 am – 5.00 pm

Apa tujuan anda buat bisnes? Nak hidup makin senang, tersusun, lancar dan mampu capai semua impian atau makin serabut dan bermasalah?

Masalah yang selalu dihadapi oleh usahawan, founder dan pemilik bisnes hadapi ialah – makin hebat berbisnes, makin hebat marketing dan makin kencang aktiviti bisnes – hidup sendiri makin tak ada masa dan huru hara!

Apa tujuan anda buat bisnes? Nak hidup makin senang, tersusun, lancar dan mampu capai semua impian atau makin serabut dan bermasalah?

Masalah yang selalu dihadapi oleh usahawan, founder dan pemilik bisnes hadapi ialah – makin hebat berbisnes, makin hebat marketing dan makin kencang aktiviti bisnes – hidup sendiri makin tak ada masa dan huru hara!

Bisnes anda bukan menjadi sesuatu yang membanggakan anda tapi membuatkan anda lebih menderita! Bisnes dah jadi macam parasit yang memakan diri anda setiap hari.

Ini 5 masalah utama yang bakal dihadapi oleh usahawan:

Bisnes tak terurus. Tak ada sistem dan struktur yang betul.

Bisnes dah buat duit tapi tak nampak di mana keuntungan bisnes

Ramai usahawan buat bisnes tapi tak patuhi undang-undang berkaitan bisnes.

Bisnes tak boleh berkembang kerana tak tahu nak uruskan sumber dan tak tahu uruskan team

Tak ada distribution channel yang betul, marketing tak berkesan dan anda tak tahu apa yang bisnes anda perlukan

Ramai yang tak tahu, 5 perkara ini punca banyak bisnes gagal di luar sana.

Jika anda usahawan tak dapat nak mengawal 5 perkara ini – bisnes anda boleh tutup! Jangan harap nak kembangkan bisnes berkali-kali ganda!

Ramai yang tak tahu, 5 perkara ini punca banyak bisnes gagal di luar sana.

Jika anda usahawan tak dapat nak mengawal 5 perkara ini – bisnes anda boleh tutup! Jangan harap nak kembangkan bisnes berkali-kali ganda!

Bisnes lebih dari 3 tahun dan belum mampu buat jualan mencecah RM 1 juta – anda rasa di mana silapnya?

Mari tonton dan dengar apa mereka kata…

Apa kata mereka…

Berniaga lebih dari 10 tahun, tapi bisnes masih hadapi masalah kewangan dan bisnes tak boleh berkembang, anda rasa apa yang tak betul?

Dah ada bisnes, dah buat marketing tapi bisnes masih struggle dan banyak masalah pengurusan – anda rasa apa punca utamanya?

 

Dah ada bisnes, dah buat marketing tapi bisnes masih struggle dan banyak masalah pengurusan – anda rasa apa punca utamanya?

 

Jika anda usahawan, founder, pemilik perniagaan atau rakan kongsi nak tahu apa rahsia kembangkan bisnes, ini 5 perkara penting yang kami nak kongsikan dengan anda.

4 Tahap Dalam Bisnes - Di mana tahap bisnes anda sekarang dan akan datang?

Apa akan berlaku kepada bisnes anda dalam jangka panjang

Kenalpasti matlamat bisnes 10,20 dan 30 tahun akan datang

Bagaimana nak membina bisnes 10X kali ganda

Formula 10X kan bisnes - Lebih Baik, Lebih Mudah dan Lebih Cepat.

DR. AZIZAN OSMAN – MENTOR USAHAWAN #1 ASIA

Dr Azizan Osman adalah antara 100 Usahawan Paling Berpengaruh 2017 di Malaysia , yang diiktiraf oleh ICG (International Coach Guild) sebagai jurulatih perniagaan dan pemasaran bertaraf dunia, Jurulatih Kepimpinan Eksekutif yang diiktiraf oleh Berkeley Executive Coaching Institute, Berkeley University, Amerika Syarikat dan beliau juga menguruskan portfolio kumpulan usahawan perusahaan kecil & sederhana dengan pertumbuhan tahunan lebih RM1 bilion.

Dr Azizan Osman adalah antara 100 Usahawan Paling Berpengaruh di Malaysia, yang diiktiraf oleh ICG (International Coach Guild) sebagai jurulatih perniagaan dan pemasaran bertaraf dunia, Jurulatih Kepimpinan Eksekutif yang diiktiraf oleh Berkeley Executive Coaching Institute, Berkeley University, Amerika Syarikat dan beliau juga menguruskan portfolio kumpulan usahawan perusahaan kecil & sederhana dengan pertumbuhan tahunan lebih RM1 bilion.

Perjalanan beliau sebagai jurulatih bertaraf dunia bermula selepas beliau meninggalkan kerjaya pertamanya di firma broker dan stok niaga 20 tahun lalu. Beliau bermula sebagai seorang usahawan secara berperingkat dari kosong tapi gagal dan hampir bankrap selama 3 tahun pertama sehingga beliau menemui formula sendiri serta strategi kekayaan dan kejayaan yang telah menjadikan beliau jutawan pada usia 32 tahun.

Azizan telah dinobatkan sebagai salah seorang daripada 100 Usahawan Muda Paling Berpengaruh pada tahun 2017 (The 100 Most Influential Young Entrepreneurs 2017). Beliau juga diiktiraf sebagai jurulatih yang ke-2 di dunia dan yang pertama di Asia yang mendapat pengiktirafan dari ICG Australia sebagai jurulatih perniagaan dan pemasaran bertaraf dunia, Credentialed Master Coach.

Setelah melalui pelbagai liku kehidupan dan jatuh bangun, beliau berhasrat untuk membantu lebih ramai orang dan usahawan untuk mencapai kejayaan dalam masa yang singkat dengan strategi dan mentoring yang terbukti berkesan.

Antara selebriti yang pernah hadir ke program dan menjadi anak didik beliau adalah Dato Seri Vida, Dato Afdlin Shauki, Che’ Ta @ Rozita Che Wan, Zain Saidin, Fizo Omar, Erra Fazira, Ziela Jalil, Prof Muhaya, Ustaz Munif Hijjaz, Ustaz Asri Rabbani, Norman Hakim, Memei Suhaiza, Abby Abadi, Aeril Zafril, Wawa Zainal, Shuib Sepatu, Angah Maharaja Lawak dan ramai lagi influencers.

Beliau juga membantu dan membangunkan banyak jenama tempatan seperti Nurraysa, Das Abdul Global (DAG), Mood Republik, Eskayvie, Zapatos, Sugarscarf, Mood Republik, Andalusia Travel, Nurraysa Beauty, Dnars, Jus Hidayah Gold, Rempah Mak Siti, Ayam Bismi, Bihun Sufi dan lain lagi.

Berdasarkan pengalaman lebih 20 tahun dan kepakaran beliau dalam menguruskan kempen pemasaran untuk SME dan jenama gergasi serta syarikat multinasional, TM, Digi, Celcom, HSBC, Standard Chartered, beliau telah berjaya menerajui pembangunan usahawan Malaysia terutamanya bagi kaum bumiputra sejak 10 tahun yang lalu.

Beliau telah membimbing lebih 10,000 perniagaan dalam lebih 1,500 ceramah dan seminar di dalam dan di luar Malaysia. Buku antarabangsa pertamanya berjudul ‘Beat the Curve’ yang dikarang bersama Brian Tracy, tersenarai antara buku terlaris di Amazon pada tahun 2016. Selain itu, beliau adalah penulis untuk 10 judul buku perniagaan dan pemasaran di Malaysia.

Lebih daripada 40 juta viewers telah mendapat manfaat menerusi sesi latihan dalam talian dan perkongsian video secara percuma di laman Facebook beliau di Azizan Osman Official yang telah mencecah 1 juta Followers, menerusi Facebook Live Talk Show yang disiarkan secara mingguan dan juga di saluran YouTube dan Instagram Azizan Osman.

Beliau juga mempunyai akses kepada mentor-mentor beliau, multi-jutawan dan penasihat perniagaan bertaraf dunia seperti Richard Branson, Verne Harnish (Penasihat Billionaire), Robin Sharma, Tony Robbins, Brendon Burchard, Bob Proctor, Brian Tracy, Bill Walsh, Marshall Goldsmith, Mentor Pemasaran Dunia, Jay Abraham dan beliau dilatih secara persendirian oleh Jay Conrad Levinson, seorang genius di sebalik ‘Guerilla Marketing.’

Visi Dr Azizan Osman hari ini adalah:-

1. Untuk mengurangkan kadar kemiskinan di dunia

2. Meningkatkan pendapatan isi rumah kepada lebih RM200 ribu setahun

3. Mewujudkan legasi 100,000 jutawan pada tahun 2030

Daftar sekarang ke 10X Grow Your Business

Program 1 hari yang boleh membuka mata anda tentang peluang yang lebih besar untuk anda berkembang dalam perniagaan. Anda akan sedar apa potensi bisnes anda di masa hadapan, anda akan jelas tentang apa masalah yang bisnes anda sedang hadapi dan bagaimana nak memulihkannya dan anda akan tahu ke mana arah tuju bisnes anda.

Kini masanya untuk anda tahu bagaimana untuk lonjakkan bisnes anda ke 10X ganda di tahun 2019.

DAPATKAN TIKET PROMOSI SEBELUM TERLAMBAT

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Jadi 1000 orang yang pertama.

SUPER SUPREME

RM 4,998

RM398

DIAMOND

RM 2,998

RM198

VIP

RM 1,998

RM98

DISCLAIMER: The RichWorks’ Training Program is designed to guide the Client to learn how to consistently achieve results and make purposeful choices. Although good faith efforts have been taken to preserve Client confidentiality, RichWorks makes no guarantees in this regard or to information communicated by and between Clients in this program. The success of the Clients are also the result of several factors inclusive of personal motivation and intentions, attitudes, knowledge, perseverance, hard work and determination.

PENAFIAN: Program Latihan RichWorks direka untuk membimbing Klien untuk belajar bagaimana untuk mencapai kejayaan secara konsisten dan membuat pilihan yang sesuai. Walaupun usaha sebaiknya telah diambil untuk mengekalkan Privasi Pelanggan, RichWorks tidak memberikan jaminan dalam hal ini atau untuk maklumat yang dikomunikasikan oleh dan antara Klien dalam program ini. Kejayaan Klien juga merupakan hasil daripada beberapa faktor termasuk motivasi dan niat peribadi, sikap, pengetahuan, ketekunan, kerja keras dan tekad.

Sebarang pertanyaan mengenai program 10x Grow Your Business ini boleh hubungi pegawai khidmat pelanggan kami di:

HOTLINE
1-300-88-2424

RichQ, No77, Jalan Badminton 13/29, Seksyen 13,
40100 Shah Alam, Selangor